FőoldalRólunk - Max Parketta Kft

http://maxparketta.hu/wp-content/uploads/2016/07/Bauwerk-Formpark-Smoked-14-2.jpg

KIK VAGYUNK?Bemutatkozunk

Cégünk, a MAX Parketta Kft. 15 éve van jelen a hazai parketta kereskedő piacon, kizárólag magas minőségű, exkluzív padlókat forgalmazunk. Termékpalettánk széleskörű, és minden igényt kielégítő.

Választékunkban megtalálhatóak a korszerű, időtálló és nagyon praktikus vinyl PVC-k (LVT), valamint szalagparketták, hagyományos csaphornyos parketták, svédpadlók.

Nagy hangsúlyt fektetünk Vevőink teljes körű kiszolgálására, a terméket nemcsak értékesítjük, hanem kiszállítjuk, valamint vállaljuk annak szakszerű kivitelezését is.

A kivitelezést minden esetben szakemberek végzik.

Kapcsolódó cégünkből, központi telephelyünkről 8 külön szakember-brigád indul nap mint nap, hogy kedves vevőink elképzelését megvalósítsa.

Bemutatótermünk a törökbálinti Max City áruház földszintjén található, ahol több mint 400 nm-en várjuk kedves vásárlóinkat a hét minden napján. (H-Szo: 10-20ó; V: 10-19ó)

Értékesítőink maximális odafigyeléssel, precizitással kezelnek minden egyes vásárlást, az árajánlatkészítéstől a megvalósulásig.

Célunk

Célunk a Max Parketta üzletében, hogy vásárlóinknak teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk.

Új házat épít, lakásfelújításban van, megkopott régi parkettáját cserélné, vagy egyszerűen csak megunta jelenlegi padlóját? A Max Parketta széles választékában biztos megtalálja az Ön ízlésének legmegfelelőbbet!
Legyen az szalagparketta, svédpadló, laminált padló, vinyl padló, padlófűtésre ajánlott parketták nálunk minden elképzelésre talál megoldást.

Üzletünkben különös hangsúlyt fektetünk a kiugróan magas minőségű burkolatok – úgymint az osztrák HAFRO,  a svájci BAUWERK,  a lengyel BARLINEK, ill. a piacon elérhető legmagasabb minőségű és legtartósabb Coretec Vinyl padlók (LVT) – bemutatására.

A hatalmas parketta választék és magas szakértői támogatás mellett a Max Parketta üzletében vásárolt padlóelemeket igény szerint házhoz is szállítjuk Önnek.

Gondja támadt a parketta lerakásával?
Szerencsére a Max Parketta esetében ezt is ránk bízhatja! Sokéves tapasztalattal rendelkező saját szakembereink örömmel segítenek az újonnan vásárolt padlót lefektetni, így Önnek csupán a frissen lerakott parketta illatát és látványát kell élveznie.

http://maxparketta.hu/wp-content/uploads/2016/07/bemutatkozunk.jpg
http://maxparketta.hu/wp-content/uploads/2016/07/felmeres_kep.jpg

Felmérés

A megfelelő parketta kiválasztása nem is olyan egyszerű dolog, mint gondolnánk. Számtalan kérdés merülhet fel egy lakásfelújítás, vagy padlócsere folyamán: Hány négyzetméter padlóra van szükség? Szalagparketta, svédpadló, laminált padló, esetleg vinyl padló legyen? Európai, vagy trópusi fából készült burkolat legyen? A Max Parketta szakemberei örömmel segítenek Önnek ezekre a kérdésekre választ találni. Sokéves tapasztalattal rendelkező munkatársainkkal időpontot egyeztetve házhoz megyünk és felmerjük igényeit.

Kivitelezés

Vásárolt parkettájának lerakását bízza csak ránk! A Max Parketta üzletében vásárolt termékeket kedvezményes áron tapasztalt kollégáink kiszállítást követően lerakják Önnek. Szalagparketta, svédpadló, laminált padló, vinyl padló, szegélyek lehelyezése, ebben mind tudunk Önnek segíteni.

NÁLUNK KAPHATÓTermékeink

http://maxparketta.hu/wp-content/uploads/2016/07/stauf-usa.png
http://maxparketta.hu/wp-content/uploads/2016/07/manufact-logo-usfloors.png
http://maxparketta.hu/wp-content/uploads/2016/07/logo-bauwerk.png
http://maxparketta.hu/wp-content/uploads/2017/09/hafro-logo-sw.png
http://maxparketta.hu/wp-content/uploads/2018/11/barlinek-sw.png

MIT ADUNK?Szolgáltatásaink

Nagy hangsúlyt fektetünk Vevőink teljes körű kiszolgálására, a terméket nemcsak értékesítjük, hanem kiszállítjuk, valamint vállaljuk annak szakszerű kivitelezését is.

Lépjen velünk kapcsolatba

Bármi kérdése lenne, keressen minket bátran az alábbi elérhetőségeinken!

Cím

Maxcity
2045. Törökbálint Tópark u. 1.a. Földszint 011.

Hívjon

06/23 418-177

Írjon

maxparketta@maxparketta.hu
maxcity@maxparketta.hu

Kérjen árajánlatot

Egyszerűen kitölthető árajánlatkérő űrlapunkkal pár napon belül konkrét árajánlatot kaphat tőlünk!
http://maxparketta.hu/wp-content/uploads/2017/09/max-parketta-logo_bigblack.png

Röviden

Cégünk, a MAX Parketta Kft. 15 éve van jelen a hazai parketta kereskedő piacon, kizárólag magas minőségű, exkluzív padlókat forgalmazunk. Termékpalettánk széleskörű, és minden igényt kielégítő.

Elérhetőség

2045 Törökbálint, Tópark u. 1A. Fsz./011 (Maxcity Üzlet)
1211. Budapest, Mansfeld Péter utca 27. (Raktár)