Menü
Kosár

Rólunk

Cégünk, a MAX Parketta Kft. közel 20 éve van jelen a hazai parketta kereskedő piacon, kizárólag magas minőségű, exkluzív padlókat forgalmazunk. Termékpalettánk széleskörű, és minden igényt kielégítő.

Választékunkban megtalálhatóak a korszerű, időtálló és nagyon praktikus vinyl PVC-k (LVT), valamint szalagparketták, hagyományos csaphornyos parketták, svédpadlók.

Nagy hangsúlyt fektetünk Vevőink teljes körű kiszolgálására, a terméket nemcsak értékesítjük, hanem kiszállítjuk, valamint vállaljuk annak szakszerű kivitelezését is.

A kivitelezést minden esetben szakemberek végzik.

Kapcsolódó cégünkből, központi telephelyünkről 8 külön szakember-brigád indul nap mint nap, hogy kedves vevőink elképzelését megvalósítsa.

Bemutatótermünk a törökbálinti Max City áruház földszintjén található, ahol több mint 300 m2-en várjuk kedves vásárlóinkat a hét minden napján. (H-Szo: 10-20ó; V: 10-19ó)

Értékesítőink maximális odafigyeléssel, precizitással kezelnek minden egyes vásárlást, az árajánlatkészítéstől a megvalósulásig.

Látogassa meg több, mint 300m2-es bemutatótermünket, ahol kollégáink szakszerű tájékoztatást nyújtanak termékeinkkel kapcsolatban. Kínálatunk összeállításánál figyelembe vettük a lakberendezés divatirányzatait, az igénybevétellel és a korszerű fűtéstechnikákkal  szembeni elvárásokat. A parketta kiválasztásakor átbeszéljük Önnel milyen lesz az enteriőr amihez a terméket választjuk, milyen elvárásoknak kell megfelelnie a terméknek, illetve kiválaszthatja a termékekhez tartozó kiegészítőket mint a szegélyléceket, alátéteket, amennyiben szükséges a lépcsőprofilt is. A kapott információk alapján 8 órán belül elkészítjük ajánlatunkat.

Amennyiben elfogadja ajánlatunkat, 50% előleg befizetése után elindítjuk a megrendelést, melyet többnyire 2-3 hetes szállítási határidővel tudunk teljesíteni. Az áru beérkezését követően 3 napon belül kell kiegyenlíteni a fennmaradó összeget. Utalással, készpénzzel, vagy bankkártyával. A számlával együtt átadjuk a termékhez tartozó garancia jegyet, lerakási útmutatót, karbantartási leírást.