Menü
Kosár

Rólunk

Cégünk, a Max Parketta Kft. több mint 15 éve van jelen a hazai parketta kereskedők piacán. Nagy hangsúlyt fektetünk a márka-szelekcióra, melynek célja, hogy kizárólag magas minőségű, exkluzív, Magyarországon egyedülálló parkettákat kínálhassunk. Az évek során kiválasztottuk azt a 3 gyártót és egy parketta forgalmazót, akikkel megvalósíthatjuk ezeket a célokat. Fontosnak tartjuk a környezetvédelmet és az egészség megőrzését. Partnerink Öko tudatosak a fenntartható gazdálkodást és a káros anyag mentes termékek használatát tartják szem előtt. Számos termékünk ellenőrzött fa kitermelésből származik, több parketta megkapta az ECO Institut és a Cradle to Cradle tanúsítványt is.

Termékpalettánk széleskörű felhasználást biztosít, legyen szó lakossági használatról, nyaralók, szállodák, üzletek, közintézmények burkolásáról. Választékunkban megtalálhatóak a korszerű, időtálló 2 és 3 rétegű svédpadlók, szalagparketták, luxury vinyl és laminált padlók.

Célunk, hogy segítsünk Önnek megtalálni az ideális padló burkolatot.

Tágas bemutatótermünkben, elegáns környezetben lehetősége van megismerkedni a különböző faparkettákkal, vinyl és laminált burkolatokkal. Nagyméretű mintatábláink megkönnyítik választását látva és érezve az anyagok felületét.

Szakmailag felkészült kollégáink segítenek eligazodni Önnek a szalagparketták, rétegelt svédpadlók, halszálka parketták laminált és vinyl padlók világában.

A melegburkolat tervezésétől a kivitelezésig számíthat ránk, megbízható termékeinkre és kiváló parkettás mester kollégáinkra. Közel 30 éve több ezer m2 parketta lerakása után azt mondhatjuk, hogy láttunk már mindent. Amit a helyszín és a termék adottsága enged azt mi megoldjuk.

Bemutatótermünkben kaphatók az általunk forgalmazott parketták,laminált és vinyl padlók tisztításához, ápolásához, felújításához szükséges termékek.